Footvolley

Op zondag 26 juni 2022 organiseert SV ’s-Graveland het jaarlijkse Wijdemeren Footvolley toernooi. In teams van 4 personen heb je één opdracht: zorg ervoor dat de bal niet op jouw helft op de grond komt maar wel op die van de tegenstander. Lees hier de volledige spelregels.

footvolley-1

Programma

Het footvolley toernooi duurt zondag van 12.00 tot +/- 17.00 uur. We beginnen om half één met de poulewedstrijden en spelen rond 17.00 uur de “grande finale’ voor de winnaar van de dag. De wedstrijden worden gespeeld direct voor het terras van Dirk’s Sportcafé, dus de toeschouwers kunnen relaxed genieten van de wedstrijden. Ook voor het comfort van de spelers wordt gezorgd: tussen de wedstrijden door kan er “gelounged” op de zitzakken rondom het veld.

footvolley-2

Schrijf je in de loop van 2021 in!

We kennen een open inschrijving voor teams met uiteenlopende ervaring. Of je nou voor het eerst met een familieteam of vrienden uit de buurt mee gaat doen of je bent een club van ervaren voetballers, je bent van harte welkom. Schrijf je dus snel in voor deze spectaculaire beachsport!