Footvolley

Op zondag 30 juni 2024 organiseert SV ’s-Graveland het jaarlijkse Wijdemeren Footvolley toernooi. In teams van 4 personen heb je één opdracht: zorg ervoor dat de bal niet op jouw helft op de grond komt maar wel op die van de tegenstander. Lees hier de volledige spelregels.

footvolley-1

Lokatie

Ook dit jaar wordt het toernooi gehouden op ons eigen terrein van voetbalvereniging SV ‘s-Graveland, aan het Kininelaantje in ‘s-Graveland. Dus niet meer bij de Fuik in Kortenhoef.

Programma

Het footvolley toernooi duurt zondag van 12.00 tot +/- 17.00 uur. We beginnen om half één met de poulewedstrijden en spelen rond 17.00 uur de “grande finale’ voor de winnaar van de dag. Ook voor het comfort van de spelers wordt gezorgd: tussen de wedstrijden door kan er “gelounged” op de zitzakken rondom het veld.

footvolley-2

Schrijf je nu in!

We kennen een open inschrijving voor teams met uiteenlopende ervaring. Of je nou voor het eerst met een familieteam of vrienden uit de buurt mee gaat doen of je bent een club van ervaren voetballers, je bent van harte welkom. Schrijf je dus snel in voor deze spectaculaire beachsport!