Het Beachtennis programma

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 28 juni 2024. Voor jeugd van 9 tot 12 jaar van circa 15.00 tot 17.00 uur en voor jeugd van 12 tot 18 jaar en senioren vanaf 17.30 uur tot circa 22.30 uur

Een team bestaat uit 2 personen. Je mag je voor maximaal 1 categorie inschrijven en vragen je om bij inschrijving een teamnaam op te geven waaronder jullie gaan spelen.

Er mag alleen onderhands geserveerd worden. Hiervoor is gekozen om het aantal rally’s te verhogen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per team voor jeugd van 9 tot 12 jaar (middag) en € 17,- per team voor jeugd van 12 tot 18 jaar en de senioren (avond) wat direct na de inschrijving dient te worden voldaan om de inschrijving te bevestigen. Informatie hierover vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt.

Vanwege de korte tijdspanne van het toernooi is het niet mogelijk verhinderingen op te geven.

Indien het toernooi door welke reden dan ook geen doorgang kan vinden, kan geen inschrijfgeld geretourneerd worden. Uitsluitend bij uitloting wordt het inschrijfgeld teruggestort. Inschrijving sluit op 23 juni 2024.

Informatie over de poule-indeling, wedstrijden en tijden volgt een paar dagen voor aanvang van het toernooi. Je hoeft geen rackets of ballen mee te nemen; hiervoor zorgt de organisatie.